Bodø/Glimt mot til

Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Takk for din påmelding.

Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube

2 days agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg.

. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 160522 1701 160522 1803. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Mai gjør det ekstra surt men Glimt er jo et bra lag så vi graver oss ikke ned av den grunn sier Morten Gamst Pedersen. Mats Torbergsen NTB.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur. 1 day agoTomålsscorer mot Tromsø TIL - Glimt 2-3.

1 day agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Billetter Rana - Glimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Mai for tre år siden. - Et tap mot BodøGlimt på selveste 16.

Sikre deg plass på 16. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid.

2 days agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Billetter Rana - Glimt.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Mai-festen mot Tromsø nå.

Siden da har Glimt spilt. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. 160522 1701 160522 1701. Mai-festen mot Tromsø nå.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Niklas Aune Johnsen. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Sikre deg plass på 16. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Billetter Rana - Glimt. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

75 54 55 00. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Det endte med 51 til hjemmelaget. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Moter Az Alkmaar Bodo Glimt

Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American

Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport